Varmt välkommen Mommo Ar-rawi till Cavagent och rollen som implementations konsult!

Mommo.jpg

 

I förra veckan började vår alldeles egna gladiator Mommo som implementationskonsult på Cavagent. Mommo är en fotbolls och idrottsintresserad problemlösare som älskar att använda IT som stöd för att förenkla vardagen för verksamheter. Vi är mycket glada att ha dig ombord Mommo.

Berätta lite om dig?

Bor sedan 2 år tillbaka ute på landet med sambon i det vackra Rydebäck. På fritiden ägnar jag mig, förutom att besöka min stora familj (totalt 8 syskon varav en tvilling), gärna åt fotboll och träning. Jag utsätter mig gärna för fysiska utmaningar vilket har varit en av anledningarna till jag medverkat i tv-programmet Gladiatorerna.

När jag får tid över riggar jag gärna fram spelskärmen och samlar ihop goda vänner för en härlig kaloririk spelkväll 😊

Vad har du gjort tidigare? 

Jag har en bakgrund som systemvetare och har de senaste åren drivit inredningsbutiken Kostallet Design tillsammans med min sambo. Mycket av mitt arbete har varit att driva fram IT-lösningar som uppfyller satta krav och samtidigt säkerställer att de speglar implementerade processer. Ett av mina stora projekt har varit att utveckla en helt ny e-handelssida för bolaget. Ett fantastiskt roligt arbete där jag som person utvecklats enormt och samtidigt fått en ökad förståelse för verksamhetsspråket. När utmaningarna kallnade inom IT-området insåg jag att verksamheten kunde drivas vidare av sambon och jag kunde ta klivet vidare mot nya utmaningar.

Varför valde du Cavagent och rollen som Implementations konsult? 

Jag valde Cavagent då jag såg möjligheter att både utveckla och utvecklas. Frågor som jag oftast bär med mig i arbetet är – görs rätt saker och görs saker på rätt sätt? Detta mynnar i sin tur ut i en konsultroll med fokus på att förenkla och effektivisera vardagen för både verksamheter och användarna bakom.

Cavagent befinner sig i en fas med oändligt stor potential att växa och bli bäst inom området. Jag fastnade för kulturen och framtidsvisionen och såg även stor potential för mig att växa inom rollen som konsult. Jag fick en väldigt positiv känsla direkt från första mötet. Med högt i tak, stark kultur och fantastiskt jordnära och engagerade kollegor insåg jag att Cavagent är definitivt rätt plats för mig. 

Jobba med oss!

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor