Varmt välkommen Madeleine Blomberg till Geposit i sommar!

Madeleine Blomberg.jpg

Förra veckan började Madeleine hos vårt dotterbolag Geposit och ska jobba där i sommar inom Kommunikation och Marknad

 

Några meningar om vem du är och vad du gjort tidigare?

 Jag heter Madeleine Blomberg, 23 år gammal. Jag är född i London men uppvuxen i Stockholm. I sommar tar jag min kandidatexamen inom Data- och systemvetenskap. Till hösten ska jag börja min masterutbildning på KTH inom media management. Jag har sedan jag var 13 år gammal jobbat som modell med min moderagentur Mikas Stockholm och rest mycket i Europa med kunder från hela världen. Då jag jobbat inom modebranschen sedan länge föll det sig naturligt att fortsätta jobba i den branschen, men denna gång med PR och Marknadsföring. Jag har jobbat på en PR och kommunikationsbyrå på sidan av mina universitetsstudier och förra sommaren jobbade jag på ett litet private equity bolag. 

 Varför valde du Geposit och sommarjobbet inom Kommunikation och marknad?

 Jag såg möjligheten att denna sommar byta bransch för att utmana mig själv och inte arbeta inom Modebranschen. Geposit lockade mig för att det är ett litet IT-bolag som arbetar med en spännande B2B tjänst. Det ska bli intressant att göra en marknads- och kommunikationsplan med förhoppning att nå ut till fler nya kunder. 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor