Varmt välkommen Marcus Lindvall till Geposit och rollen som Säljfacilitator

Marcus Lindvall.JPG

Förra veckan började Marcus hos vårt dotterbolag Geposit som Säljfacilitator vilket vi är väldigt glada för. Marcus – berätta lite om dig själv!

 

 Några meningar om vem du är?

Marcus Lindvall heter jag, är bosatt i Åkersberga och är 21 år gammal. Jag är en nyfiken person som drivs av konstant utveckling och vill alltid dra lärdom av nya situationer. Inom arbetet så trivs jag i högt tempo med mycket energi och vill alltid dela glädje och energi runtomkring mig. På fritiden så umgås jag gärna med nära och kära och älskar att laga mat.

Vad du gjort tidigare?

Innan jag började på Geposit har jag jobbat både inom frilansande utveckling samt B2C försäljning där jag rest över hela Sverige och upptäckt varenda liten ort som går att finna. Nu efter två års tid på resande fot var det äntligen dags att landa tillbaka i Stockholm, och börja på Geposit!

 Varför valde du Geposit och rollen som Säljfacilitator?

Det som fick mig att välja Geposit var den energi, glädje och driv som fanns hos de personer jag hade fått tala med. I rollen som säljfacilitator kommer jag att få kombinera den kunskap jag samlat på mig både inom IT och försäljning. Här kommer jag att få möjligheten att jobba med det som jag tycker är absolut roligast att få syssla med, så det är ju helt perfekt! Jag ser nu framemot min tid här med spänning.


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor