facebook tracking

Varmt välkommen Manuel Baiao till Bilvision och rollen som junior SQL-utvecklare

Manuel Baiao.jpg

 

 I måndags började Manuel Baiao hos vårt dotterbolag Bilvision i rollen som junior SQL-utvecklare. Vi är väldigt glada över det och hälsar Manuel varmt välkommen! Manuel, berätta lite om dig själv!

 Vem är Manuel?

Jag är en person som alltid varit intresserad av att jobba inom systemutveckling. Genom denna tjänst hos Bilvision känns det som om jag har landat mitt drömjobb! Det kommer bli väldig roligt att jobba tillsammans med trevliga arbetskollegor, och som kan hjälpa mig i min nya roll. Jag har läst Systemvetenskap vid Högskolan i Skövde. Tidigare arbeten har varit på Multisoft och Volvo.

 Varför valde du Bilvision och rollen som junior SQL-utvecklare?

Jag valde Bilvision för att det är en attraktiv tjänst samt för att SQL är något jag brinner för!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor