facebook tracking

Varmt välkommen Jehona Murati till Bilvision och rollen som junior SQL-utvecklare

Jehona Murati.jpg

 

I måndags började Jehona Murati hos vårt dotterbolag i rollen som junior SQL-utvecklare. Vi är väldigt glada över det och hälsar Jehona varmt välkommen! Jehona, berätta lite om dig själv!

  Vem är Jehona?

 Du hittar mig i skogen med min hund eller i soffan med en kopp te och en bra bok!

Jag har hunnit beta av många olika områden. Först började jag studera till lärare, och även om jag tyckte det att det var superroligt att få stå i klassrummet och lära ut, så stämde inte min vision om skola/utbildning och ledning med hur det ser ut idag i svensk utbildning. Jag började kort därefter studera till dataekonom på Högskolan i Borås. Jag visste att jag ville göra något inom IT då jag alltid haft ett stort intresse för datorer och teknik. Ekonomi kändes som ett bra komplement till IT och därav blev det Dataekonomi. Under tiden där arbetade jag extra, bl a som lärarvikarie i Borås kommun och som Restaurangchefsassistent på Max.

Varför valde du Bilvision och rollen som junior SQL-utvecklare?

Jag har arbetat kort som systemutvecklare, men jag kände snabbt att det inte var det jag ville göra. Jag fick nys om Bilvision via en vän som berättade att de sökte en SQL/BI-utvecklare. Jag hade ingen tidigare erfarenhet av just den typen av utveckling, däremot jag hade erfarenhet kring systemen och SQL och jag ville gärna prova på något där jag kunde få var med och utveckla men även få kunna utnyttja mitt driv för att effektivisera processer! Jag fastnade direkt för Bilvision! Jag uppskattade att det var en flexibel arbetsplats med högt i tak och där alla får chansen att vara med och bidra till företagets utveckling, att få känna att vad jag gör direkt bidrar till utvecklingen!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor