Varmt välkommen Jesper till Geposit och rollen som Business Development Manager

Jesper Henrikson.jpg

 

I veckan började Jesper Henrikson hos vårt dotterbolag Geposit i rollen som Business Development Manager.

Vem är Jesper?

Jag är född och uppvuxen söder om Malmö. Tänkte bli golfproffs fram tills att jag var 20 år gammal då jag valde att byta bana helt. Flyttade då till Lund för att plugga Industriell Ekonomi. Efter fem fantastiska års studier hoppade jag på Danji – ett nystartat konsultbolag inom kunddriven affärsutveckling, som jag var med och drev i ett och ett halvt år. När jag sedan skulle upp till Stockholm valde jag att lämna Danji för att börja som management konsult på Centigo där jag arbetade med förändringsledning.

 Varför Geposit?

Det finns flera anledningar till att jag valde Geposit och rollen som Business Development Manager. Först och främst ville jag tillbaka till det entreprenöriella med snabba beslutsvägar och där det lönar sig att ”springa snabbt”. Dessutom lockade det mig att arbeta med affärsutveckling i just det stadiet som Geposit befinner sig i – en stabil grund att stå på men med enorma möjligheter och bara i början av sin tillväxtfas. Jag ser helt enkelt mycket fram emot att trycka gasen i botten

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor