facebook tracking

Vi välkomnar Erik, Emporis gitarr spelande utvecklare!

erik-gunnarsson.jpg

 

Varmt välkommen Erik Gunnarsson!

En glad kille på 20 år som gillar träning, spela gitarr och programmera.

Erik är född och uppvuxen i Mora men spenderade sina gymnasieår i Falun, där han studerade teknik med inriktningen spelprogrammering. Erik har hjälpt vandrarhemmet Mora City B&B med att utveckla deras hemsida.

 

Varför Empori?

Jag blev rekommenderad av Ceasar att söka jobb på Empori då vi gått i samma klass och han trodde det skulle passa mig. Eftersom att jag tycker om att hålla på med webutveckling hemma på fritiden ville jag redan innan jobba som systemutvecklare och nu när möjligheten hos Empori kom, så ville jag ta vara på den då Ceasar trivs bra hos Empori.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor