facebook tracking

Varmt välkommen Kostas!

Kostas.jpg


 

I måndags förstärkte vi säljteamet med ytterligare en Account Manager. Vi välkomnar Konstantinos ”Kostas” Tsotidis till oss.

 Kostas är 38 år och bosatt i Stockholm. På fritiden tycker Kostas om att umgås med familj och vänner, utöver det är han en mycket engagerad fotbollstränare för Tyresö FF, pojkar födda 2004. Kostas beskriver sig själv som en lojal, arbetsvillig och driven person.

Kostas, vad har du gjort tidigare?

Jag kommer senast från Bilia, där jag arbetade som personlig servicetekniker i 2 år. Innan dess har jag varit på Hedin bil Ford store, Mekonomen och på Eneqvist bil där jag startade min karriär 1999.

Varför valde du Bilvision/Bilprospekt och rollen som Account Manager hos oss?

Jag tyckte att tjänsten som Account Manager på Bilvision/Bilprospekt var en spännande tjänst i en spännande bransch och jag kände att det skulle passa mig men först och främst att det är ett härligt team och det är något jag värdesätter högt.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor