facebook tracking

Vi välkomnar Tomas, vår nya Account Manager

Tomas-Steen.jpg

Varmt välkommen till teamet Tomas!

Vem är Tomas?

30 år gammal och uppväxt i Trollhättan. Tomas landade till slut i Göteborg och har bott här sedan 2011. Då han redan har sett allt av värde på Netflix så umgås Tomas mycket med vänner och familj på sin fritid. Tomas har tagit upp både fotboll och tennis igen, som han spelade mycket när han var yngre. Tomas tycker mycket om havet och försöker komma ut på det så ofta han kan, och då helst i segelbåt eller paddlandes på sin SUP. 

Vad har du gjort tidigare?

Jag har jobbat med sälj och marknadsföring de senaste nio åren och kommer närmst ifrån Beam Wallet som är ett fintech-bolag som jag var med och startade upp här i Göteborg. Jag ansvarade främst för kundanskaffning men jobbade även med marknadsföring och partneraktiviteter. I övrigt har jag en examen ifrån IHM Business School och en Bachelor i marknadsföring från Dublin Business School. 

Varför valde du Bilvision/Bilprospekt och rollen som Account Manager hos oss?

Jag fick en väldigt go känsla redan från första intervjun och den förstärktes bara ju fler kollegor jag träffade. 

Det som jag värdesätter högt och som jag också hittade här på Bilvision är en härlig entreprenöriell stämning och en stor framåtanda i bolaget! Att man alltid vill framåt och vill bli bättre. Att det är mycket frihet under ansvar samt att input ifrån både medarbetare och kunder ses som en självklarhet för att driva fram utvecklingen. Jag ser mycket framemot att kunna bidra till den fortsatta utvecklingen och är tacksam att ha kommit till ett så innovativt och snabbrörligt företag!

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor