Varmt välkommen Johanna!

onboarding ballonger.jpg

I förra veckan började äntligen Johanna hos oss, varmt välkommen till oss på Progrits. Johanna kommer att arbeta som HR Manager hos oss under Marcus föräldraledighet.

 

 

Berätta lite om dig själv Johanna

 

Jag är en allätande 38-åring som älskar att resa för att bredda min världsbild och få andra perspektiv på tillvaron. När jag inte är på resande fot svettas jag på gymmet där jag bland annat går en kurs i hur man lär sig stå på händer. Svårt som tusan och många gånger högst ovärdigt, men fantastisk träning för både kropp och knopp. Kommer ursprungligen från Sala men bor i Göteborg sedan 19 år tillbaka. Gillar att dricka vin tillsammans med min man och vänner.

 

Vad har du gjort tidigare?

 

Jobbat i breda HR-roller sedan min examen från Göteborgs Universitet 2005, på både små och stora företag. Bland annat IKEA, Åhlens och Eurosko. Kommer senast från Bauer Hockey där jag var HR-ansvarig för den europeiska delen av verksamheten.

 

Varför valde du Progrits och rollen som HR Manager hos oss?

 

Progrits lockade då jag efter möten med Marcus och Björn fick en bild av ett jordnära, seriöst men samtidigt avslappnat företag med en tydlig plan framåt. Att man ser värdet av worklifebalance samt att det finns goda möjligheter för var och en som arbetar inom koncernen att utveckla och påverka ”på riktigt” då vi är små bolag utan en tung kostym. Ser fram emot att axla rollen som HR Manager medan Marcus är på föräldraledighet!

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor