Varmt välkommen Peter!

Nu har Peter äntligen börjat hos oss på Bilvision! Varmt välkommen!Välkommen Peter_Bilvision.jpg

Vi gjorde vad vi kunde för att han skulle känna sig välkommen :)

Välkommen Peter_Skrivbord_Bilvision.jpg

 

Berätta lite om dig själv Peter

- Jag är ursprungligen från Linköping, har bott en sväng i Sundsvall innan jag landade i Göteborg för studier för 12 år sedan. Känner mig väldigt göteborgsk numera.

 

Vad du gjort tidigare?

- Jag har gjort nog hunnit med alla student-jobb utom Liseberg:  diskare, lager och Stena Line. Innan jag började på Bilvision jobbade jag i butik och med IT-support, men är även utbildad lärare och jobbade som det ett tag. Webb har varit ett intresse sedan tonåren så jag valde att byta bana för några år sedan.

 

Varför valde du Bilvision/Bilprospekt och rollen systemutvecklare hos oss?

- Framför allt var det nog möjligheten att som ny utvecklare få tid och utrymme att sätta mig in i produkten. Men starkt vägande var också den goda känslan hos Bilvision som arbetsplats, det märks att både ledning och anställda arbetar aktivt för en trevlig stämning.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor