facebook tracking

Emma - Välkommen till Geposit!

Emma_profil.JPG

 

Vad har du gjort innan Geposit?

Jag har jobbat med sälj, marknadsföring och analys inom främst retail under många år.  Började även min karriär på Citymail som produktutvecklare och jobbade då med webb och att utveckla smarta produkter kring postnummer och adresser. Jag har fokuserat mycket på digital marknadsföring under de senaste åren. 


Varför valde du Geposit och rollen som affärsutvecklare?

Jag tycker att Geposit har spännande produkter som ligger med i tiden när det kommer till att hjälpa kunder att ta mer genomtänkta affärskritiska beslut, speciellt när de får med den geografiska dimensionen. Och då jag brinner speciellt för retail, e-handel och omnichannelstrategi så ska det bli extra spännande att få hjälpa Geposits kunder framåt!  

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor